سه شنبه، 5 اسفند 1404

افتتاح دومین مرکز مشاوره نیروی انتظامی در شهر مهستان

243
1403/12/07 | 21:10

به گزارش روابط عمومی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره، ششم اسفندماه ۱۴۰۳، دومین مرکز مشاوره نیروی انتظامی در شهر مهستان با حضور مسئولان ارشد انتظامی و روانشناسی کشور افتتاح شد.

در این مراسم، دکتر بهرام هزاروسی، رئیس شورای نظام روانشناسی و مشاوره استان البرز، سردار دکتر منتظرالمهدی، سخنگوی پلیس و معاون فرهنگی اجتماعی فراجا، سردار هداوند، فرمانده انتظامی استان البرز، سرهنگ دکتر موسوی راد، مدیرکل مشاوره و مددکاری فراجا، دادستان شهرستان ساوجبلاغ و امام جمعه شهر مهستان حضور داشتند.


دکتر هزاروسی در این مراسم ضمن قدردانی از نیروی انتظامی در راه‌اندازی این مرکز، بر ضرورت توسعه خدمات مشاوره‌ای تأکید کرد. وی با اشاره به چالش‌های دنیای مدرن از جمله عصر توهم آگاهی، بحران هویت، فردگرایی و لذت‌گرایی، نقش مشاوره را در ارتقای سلامت روان جامعه حیاتی دانست. همچنین، وی اعلام کرد که شورای استان، مسئولیت توانمندسازی نیروی انسانی این مراکز را بر عهده خواهد گرفت.

افتتاح این مرکز گامی مهم در راستای ارتقای خدمات مشاوره‌ای و کاهش آسیب‌های اجتماعی در استان البرز محسوب می‌شود.

کلیه حقوق متعلق به سازمان نظام روانشناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ایران می باشد.